Välkommen till Hotell City

För bokning av rum boka online här på hemsidan, eller ring 0141-508 80!

KAMPANJPRISER 18 JANUARI - 25 FEBRUARI 2022!
Gäller vardagar. Klicka på länken för mer information

Boka online

Välkommen till Hotell City

Mitt i centrala Motala, även kallad Östergötlands Sjöstad, ligger Hotell City.

Hotell City har en lång historia som ett av de populäraste hotellen i Motala, både för turister och för affärsresenärer. Redan 1961 välkomnades de första gästerna och sedan dess har tusentals nöjda gäster checkat in och ut. 55 hotellrum, en läcker pub med mysig uteterrass sommartid och en riktigt vacker konferenslokal finns i byggnaden. Hotellet är ett systerhotell till Hotell Nostalgi i Motala Hamn.

På senare år har hotellet renoverats och inretts i ett härligt, genuint marint tema som smälter bra in i sjöstadsmiljön i Motala.

Hos oss har du direkt närhet till det mesta som Motala kan erbjuda. Utanför dörren finns shopping, restauranger, torghandel och mycket mera. Självklart är Motala Hamn ett givet mål när du besöker Motala. Bara ett par minuters promenad från hotellet når du den naturliga samlingsplatsen i Motala, nämligen Motala Hamn. I hamnen finns ett flertal restauranger, barer, caféer, glassbodar och småbutiker. Du kan också titta på alla kanalbåtar och fritidsbåtar som ligger förtöjda i hamnen.

Sist men inte minst kan Motala Hamn stoltsera med Skandinaviens mest besökta Motormuseum. En imponerande samling av nostalgiska ting från förr. Väl värt ett besök. Som gäst hos oss har du alltid fri entré till Motala Motormuseum.

Vägg i vägg med muséet i hamnen finns även café, hotell och konferens.

Välkommen!

PS. Vi har naturligtvis sett över våra måltids- och städrutiner pga Covid-19 så att du skall känna dig helt trygg när du bor hos oss!

Våra rumspriser varierar efter säsong och efterfrågan.

  • Enkelrum "Kadetten": fr 890-1250 kr
  • Dubbelrum "Båtsman": fr 1090 kr-1550 kr
  • Mindre dubbelrum "Matrosen": fr 990-1350 kr
  • Familjerum: 1690 kr

Samtliga rum är inredda i marint tema och har duschrum med wc, skrivbord, tv med 10 kanaler samt fri trådlös internetuppkoppling. Fri entré till Motala Motormuseum ingår alltid.

  • Incheckning: från 15:00
  • Utcheckning: senast 11:00

Frukost

  • Måndag-fredag, mellan 06:30 - 09:30
  • Lördag-söndag, mellan 07:30 - 10:00

Hotell City tar emot bokningar som vanligt under Coronapandemin. Vid få bokningar reserverar vi oss rätten att efter kontakt med gästen uppgradera och flytta bokningen till vårt systerhotell Hotell Nostalgi i Hamnen. Naturligtvis till samma villkor som du bokat på Hotell City. Hotell Nostalgi ligger endast 5 minuters promenad från Hotell City.